İbo Show 29.11.2009

Gönderen İzlemedik 30 Kasım 2009 Pazartesi 0 yorum

İbo Show izle 29 kasım 2009
1.parça


2.parça

3.parça

4.parça

5.parça

6.parça



arka sokaklar dizisi 137.bölüm nı sitemizde izleyebilirsiniz, arka sokaklar 137. bölüm izle, arka sokaklar 137. bölüm , arka sokaklar izle, arka sokaklar 137. bölüm seyret, arka sokaklar bölüm 137, arka sokaklar online izle, arka sokaklar 137.bölüm yeni bölüm izle, arka sokaklar dizisi 137.bölüm izle, arka sokaklar 30 kasım izle, arka sokaklar 30.11.09





1.parça

2.parça


benim annem bir melek 45. bölüm izle, benim annem bir melek 45.bölüm seyret, benim annem bir melek 45, benim annem bir melek 45 full izle, benim annem bir melek 45.bölüm online izle, benim annem bir melek dizisi izle, yeni sezon 3. bölüm izle, benim annem bir melek 30 kasım izle, benim annem bir melek 30 kasım 2009





1.parça

Ezel 10.bölüm izle 30.11.09

Gönderen İzlemedik 0 yorum


Ezel 10.bölüm izleEzel,ezel 30 kasım,ezel 30 kasım izle,ezel 30.11.010 izle,ezel 10.bölüm ,ezel 10.bölüm izle,ezel 10.bölüm seyret,ezel bölüm izle,ezel izle,kesintisiz ezel 10.bölüm izle,online ezel 10.bölüm izle

Etiketler: Ezel, ezel 30.11.010 izle, ezel 10.bölüm , ezel 10.bölüm izle, ezel 10.bölüm seyret, ezel 30 kasım, ezel 30 kasım izle, ezel bölüm izle, ezel izle, kesintisiz ezel 10.bölüm izle, online ezel 10.bölüm izle


1.parça


2.parça

3.parça

4.parça

5.parça

6.parça

7.parça


8.parça

Tür:Romantik Komedi
Gösterim Tarihi:12 Haziran 2009
Yönetmen:John Hamburg
Senaryo: John Hamburg
Görüntü yönetmeni: Lawrence Sher
Oyuncular:Oyuncular : Paul Rudd (Peter Klaven) , Rashida Jones (Zooey) , Sarah Burns (Hailey) , Greg Levine (Haileynin Sevgilisi) , Jaime Pressly (Denise) , Jon Favreau (Barry) , Jason Segel (Sydney Fife)
Adamım Benim-I love man filminin konusu:Peter, Zooey ile evlenmek üzeredir ancak nikâhında sağdıçlık yapacak erkek arkadaşı olmadığını fark eder. Bunun üzerine bir sürü erkekle dostluklar kurmaya çalışır. Sonunda Sydney ile arasında sağlam bir dostluk ortamı oluşur. Ancak iki erkeğin birbirine yakınlaşması hızlandıkça Peter’in Zooey ile ilişkisinde sorunlar başlar. Peter bir tercih yapmak zorundadır. Ya nişanlısını, ya da yeni bulduğu “kardeşini” seçecektir

IMDB Puanı:6.6/10
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Bob Balaban
Senaryo:Hugh Costello
Yapımcı:Bob Balaban, Jonathan Cavendish, Mark Kassen, Adam Kassen
Görüntü Yönetmeni:Mauricio Rubinstein
Müzik:Alex Wurman
Süre:1 saat 45 dk
Konusu:Tütün milyarderi Doris Duke ve onun tüm mirasını bıraktğı gay hizmetçisiyle olan ilişkisini konu alan hoş bir film..



Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]


Pretty Cool Türkçe Altyazılı Komedi ve Romantik Film Yönetmeni ve senaristi Rolfe Kanefskydir..Görüntü Yönetmeni Paul Deng; Müzik Christopher Farrell..2007 amerikan yapımı bu komik filmi zevkle izleyeceksiniz..

Pretty Cool Komedi filmini aşağıdan yahoo playerlerinden kolayca izleyebilirsiniz..Lütfen izlediğiniz komik filmlerden sonra en alt kısımdan yorum yazmayı ihmal etmeyiniz..
Tür:Romantik Komedi
Yönetmen Rolfe Kanefsky
Senaryo Rolfe Kanefsky
Görüntü Yönetmeni Paul Deng
Müzik
Christopher Farrell
Yapım : 2007
Ülke : Amerika

>

Yapım:2009 ~ HongKong
Tür:Aksiyon Yönetmen:Jeffrey Lau Senaryo:Jeffrey Lau
Yapımcı:Zhuo Shun Guo, Jeffrey Lau Görüntü
Yönetmeni:Fung Yuen Man

TEK PARÇA KALİTELİ GÖRÜNTÜ..PLAYER IN GELMESİ İÇİN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ..FİLMİ KESİNTİSİZ İZLEMEK İÇİN FİLMİ BAŞLATIP DURAKLATARAK BİRAZ DOLMASINI BEKLEYİNİZ..ALTERNATİF YAHOO LİNKLERİ AŞAGIDA VERİLMİŞTİR..İYİ SEYİRLER.





part1

part2

part3

part4

Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]


Yapım :2009, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Dram / Fantastik / Gerilim / Macera / Psikolojik
Yönetmen :Seth Grossman
Senaryo :Holly Brix
Oyuncular :Rachel Miner, Sarah Neubauer, Daniel Spink, Shawntay Dalon, Chantel Giacalone, Richard Wilkinson, Linda Boston
Yapımcı : A.J. Dix, J.C. Spink, Brendan Ferguson
Görüntü Yönetmeni :Dan Stoloff
Müzik :Adam Balazs
Süre : 1 saat, 56 dk.
Türkiye’ de Gösterim Tarihi :16 Ekim 2009

KALİTELİ GÖRÜNTÜ İLE YENİDEN UPLOAD EDİLMİŞTİR


part1

part2

part3

part4

IMDb: 6,8
Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu / Fantastik / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 1 Mayıs 2009
Yönetmen : Gavin Hood
Senaryo : David Benioff , Skip Woods
Görüntü Yönetmeni : Donald McAlpine
Müzik : Harry Gregson-Williams
Yapım : 2009, ABD , 120 dk.
Oyuncular Hugh Jackman (Logan/Wolverine) , Ryan Reynolds (Wade Wilson / Deadpool) , Liev Schreiber (Victor Creed / Sabretooth) , Taylor Kitsch (Remy LeBeau / Gambit) , Dominic Monaghan (Barnell Bohusk / Beak) , Lynn Collins (Silver Fox) , Danny Huston (William Stryker)
Konusu:James Logan (Wolverine) ve Victor Creed (Sabretooth), çocukken Logan’ın babalarını öldürmesi sonucu kaçarlar. William Stryker adında bir adam tarafından bulunan ve mutantlardan oluşan özel bir gruba katılmaları için eğitilen ikilinin yolları, Logan’ın örgütü bırakıp Kanada’ya gitmesiyle ayrılır.
Yıllar sonra Stryker çıkageldiğinde, Logan’dan “Weapon X” isimli yeni projesine katılmasını ister. Teklifi reddeden Logan, Sabretooth’un kız arkadaşı Silver Fox’u öldürmesi nedeniyle projeye katılmayı kabul eder. Vücuduna enjekte edilen Adamantium metaliyle artık yenilmez olan Wolverine, Sabretooth’tan intikamını alabilecektir.
X-Men serisinin “spin-off”u X-Men Origins: Wolverine, bizi Logan’ın Wolverine’e dönüştüğü ilk yıllara götürüyor.

part1

part2

part3

part4

part5

Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]

Sinemalar.com Puanı:6.9/10
IMDB Puanı:5.4/10
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Komedi, Macera
Yönetmen:Brad Silberling
Senaryo:Chris Henchy, Dennis McNicholas
Senaryo (Kitap):Marty Krofft, Sid Krofft
Yapımcı:Marty Krofft, Julie Wixson Darmody, Jimmy Miller, Sid Krofft
Görüntü Yönetmeni:Dion Beebe
Müzik:Michael Giacchino
Dağıtım:UIP Filmcilik
Filmin Websitesi:www.landofthelost.net
Süre:1 saat 53 dk
Gösterim Tarihi: 05 Haziran 2009 (ABD)
KOnusu:Dr. Rick Marshall son serüveninde, uzay- zaman kasırgasının içine araştırma asistanı Holly Cantrell ve dar kafalı Will Stanton ile birlikte çekilir.
Bu alternatif evrende, bu üçlü Chaka adında bir eski zaman insanıyla arkadaş olurlar. Chaka dinazor ve diğer fantastik yaratıkların bulunduğu bu dünyada onlara yol gösterecek tek kişidir.
Acaba bu üçlü bizim dünyamıza geri dönebilecek ve Dr. Rick Marshall bu keşfiyle sıfırdan bir kahramana dönüşebilecek midir?

Yönetmen Paul Ziller
Oyuncular Corin Nemec, Miriam McDonald, Daniel James Wisler, Camille Sullivan
Tür Bilim Kurgu
Yapım 2008 / ABD
Senaryo Wendy Czajkowsky, Neil Elman, Paul Ziller
Konusu:Denizde çıkan bir fırtınada balıkçı teknesi dalgalara karışarak batar fakat batış sebebi ne dalga ne de çıkan fırtınadır. Kaptan Will McKenna kasabaya davetsiz gelen yaratıklarla başa çıkmak zorundadır tabii başına gelen belaya doğa ana tarafından gönderilen fırtına ile işler daha da zorlaşır.

LÜTFEN FİLMİ İZLEMEK İÇİN ÇIKAN REKLAMDA ÇARPIYA BASIN



part1

part2

part3

part4

Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]

Yönetmen: Jesse Johnson
Senaryo: Jesse V. Johnson
Görüntü Yönetmeni Robert Hayes
Müzik Marcello De Francisci
Yapım : 2007
Ülke : Amerika
Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu
Süre : 93 dakika
Konusu:Don “The Dragon” Wilson’ın başrolünde oynadığı 2007 ‘nin aksiyon filmlerinden.
Dünya, bir zamanlar düzeni korumak için insan eliyle yaratılmış Drone’ların denetimden çıkıp insanoğluna savaş açmasıyla sessiz ve ıssız bir yere dönüşmüştür. Drone’lara karşı savaşan son birlikten hayatta kalan son asker Tallis, saklandığı yerde inzivaya çekilmiştir. Bir gün yaralı bir kadın savaşçı kurtarmasıyla her şey değişir. İnsanlığın son umudu olan ikili Drone’lara karşı yeniden savaşmaya başlar. Kadın savaşçıyı “Battlestar Galactica” dizisinden tanıdığımız Starbuck rolündeki Katee Sackhoff’un canlandırdığı film, gelecek senaryoları türünü sevenleri gerek yarattığı atmosferle, gerekse aksiyon sahneleriyle hayalkırıklığına uğratmayacak bir yapım.

part1

part2

part3

part4

IMDb: 5,9
Yapım Yeri : ABD
Yapım Yılı : 2003
Film Türü : Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen : Gary Hardwick
Senarist : James Iver Mattson ,B.E. Brauner
Görüntü Yönetmeni : Alexander Gruszynski
Oyuncular : LL Cool J ,Gabrielle Union ,Duane Martin ,Essence Atkins ,Robinne Lee ,Meagan Good ,Mel Jackson ,Dartanyan Edmonds ,Kym Whitley ,Royale Watkins ,Matt Winston ,Ruben Paul
Yapımcı : Len Amato ,Paddy Cullen
Müzik Yapımcısı : Marcus Miller
Film Süresi : 1 saat, 45 dk.
Konusu:Cazibeli, seksi ve kendinden emin genç bir kadın olan Eva’nın hayatının merkezinde sorumlulukları bulunur. Kız kardeşleri ve kocalarının her işine burnunu sokan Eva yine aynı kişiler tarafından saf dışı edilmeye çalışılacaktır.

Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]

Tür:Romantik-Animasyon-Komedi
Yapım Yılı:2009
Ülke:Çin
Süre:90 dk

Mükemmel Gelin-Perfect Bride Filminin Konusu:
Lace 29 yaşında olan bir genç kızdır ve şimdiye kadar hiç bir erkekle birlikte olmamıştır. Tek korkusu yanlız kalmak olan Lace, birgün Prensi’yle tanışır. Fakat Prens için Lace o kadar da önemli değildir, ikinci karşılaşmalarında onu hatırlayamaz bile. Lace en nihayetinde evlenmek için bir adam bulur ama adam evlenme lafını duyunca Lace’i kendinden soğutmak için elinden geleni yapar, Lace’in vazgeçmeye niyeti olmadığını farkedince, Prens’in yardımıyla Lace’i Mükemmel Gelin yarışmasına sokar ve kaybetmesi için ellerinden geleni yaparlar. Tüm bunlar olurken Lace ile Prens yakınlaşmaya başlarlar…


Yeni Baştan 1. Bölüm yeni baştan 1. Bölüm izle yeni baştan yeni baştan izle dizi izle yeni baştan 1. Bölüm yeni baştan 1. Bölüm izle yeni baştan yeni baştan izle dizi izle yeni baştan dizisi izle, yeni baştan yeni dizi, yeni baştan yeni dizi izle, yeni baştan 1. bölüm , yeni baştan 1.bölüm izle, yeni baştan 1.bölüm seyret, yeni baştan bölüm 1, yeni baştan izle seyret, yeni baştan 1. bölüm , yeni bölüm izle, yeni baştan dizisi izle, yeni baştan 30 kasım , yeni baştan 30.11.09, yeni baştan 30 kasım 2009, yeni baştan fox izle, yeni baştan 1.bölüm fox, yeni baştan 30 kasım fox
1.parça


2.parça

3.parça

4.parça