Uzak Ülke – Open Range (Türkçe Dublaj)

Gönderen İzlemedik 27 Kasım 2009 Cuma 0 yorum

IMDB : 7,5
Tür : Dram / Western / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 8 Ekim 2004
Yönetmen : Kevin Costner
Senaryo : Craig Storper , Lauran Paine (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : James Muro
Müzik : Michael Kamen
Yapım : 2003, ABD , 135 dk.
Oyuncular : Robert Duvall (Boss Spearman) , Kevin Costner (Charley Waite) , Annette Bening (Sue Barlow) , Michael Gambon (Denton Baxter) , Michael Jeter (Percy) , Diego Luna (Button) , James Russo (Şerif Poole) , Abraham Benrubi (Mose)
Film kendi meselesi olan ve geçmiş yaşantısından uzak durmaya çalışan dört adamın vahşi batıdaki maceralarını anlatıyor. Adamların ortak amacı geldikleri kasabayı avucunda tutmaya çalışan ve bunun için de her yolu deneyen bir çiftlik sahibinden kurtulmaktır. Bunun için ise “hareketten” uzak durma kuralını bozarlar.
Oscar ödüllü Kurtlarla Dans filminden sonra eski başarısını tekrar edemeyen Kevin Costner bir kez daha kamera arkasında şansını deniyor. Sinemacı aynı zamanda oyuncu olarak da katkıda bulunuyor…

ALTERNATİF TEK LİNK 1


ALTERNATİF TEK LİNK 2

ALTERNATİF TEK LİNK 2

Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]

Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Dram, Gizem, Romantik
Yönetmen:Mike Robe
Senaryo:Janet Brownell
Senaryo (Kitap):Nora Roberts
Yapımcı:Randi Richmond
Görüntü Yönetmeni:Craig Wrobleski
Müzik:Chris P. Bacon
Süre:2 saat
Gösterim Tarihi: 21 Mart 2009 (ABD)

ALTERNATİF TEK LİNK 1

ALTERNATİF TEK LİNK 2

Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]

Sinemalar.com Puanı:6.5/10
IMDB Puanı:7.5/10
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Dram, Gerilim
Yönetmen:Rod Lurie
Senaryo:Rod Lurie
Yapımcı:Rod Lurie, Bob Yari, Marc Frydman
Görüntü Yönetmeni:Alik Sakharov
Müzik:Larry Groupe
Filmin Websitesi:www.nothingbutthetruthfilm.com
Süre:1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi: 19 Aralık 2008 (ABD)
Konusu:Washington D.C.’deki bir gazetede muhabir olan Rachel Armstrong, bir CIA ajanını ifşa eder ve kaynağını ortaya çıkarmayı reddettiğinden hapse girer. Hapiste yaşamını devam ettiren Rachel, olayın sonuçlanması için mahkemede de de zorlu zamanlar geçirir.
Rod Lurie’nin senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı film, zeki yapısıyla izleyici içine çeken bir kompozisyon oluşturuyor.

ALTERNATİF TEK LİNK 1

ALTERNATİF TEK LİNK 2

Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]

A Moment To Remember Filmini Direk izle Tr Altyazılı

Puanı:7.2/10
Yapım:2004 GüneyKore
Tür:Dram, Romantik
Yönetmen:John H. Lee
Süre:2 saat 24 dakika.
Başrol Oyuncuları:Ye-jin Son, Jung Woo Sung, Woo-sung Jung, Bu-seon Kim ,Hang Lee.

Kore sinemasından ünlü bir aşk filmi izle. Sevdiğin bir kişi için ferhatın dağları delmesi misali bir aşk hikayesi var. Sevgilisi olanlar beraber bu filmi izlerlerse bu film onlar için unutulmaz bir film olur. İzleyebileceğiniz en iyi aşk filmlerinden. Bu filmden sonra kore sinemasını da ha yakından takip edip ,da ha çok kore filmleri yayımlamaya özen göstereceğiz. Yeni çıkan vizyon filmleri sinema çekim olduğundan da ha kalitelileri elimizde onları da yayımlayacağız. Sabrınız için teşekkür ediyoruz ve bu muhteşem film ile sizleri baş başa bırakıyoruz.










Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]

Uzak Ülke - Open Range Filmini Direk izle Tr Dublaj

Videoizletir.Com imdb değeri:7.5/10
Yapım:2003 ABD
Türü:Aksiyon, Dram, Western
Yönetmen:Kevin Costner
Süresi:2 saat 15 dakika.
Başrol Oyuncuları:Kevin Costner, Michael Gambon, Robert Duvall, Annette Bening, Diego Luna.

Son yıllarda çekilen Western filmlerinden en başarılılarını Kevin Costner çekiyor bu bir gerçek bir de efsane Clint Eastwood var tabiki.
Bu filmde Robert Duvall ve Kevin Costner ikilisini çok beğenceksiniz. Bu ikili kasabanın zorbalarına karşı olan amansız mücadelesini film izle.













Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]

Hayatın Benim

Gönderen İzlemedik 0 yorum

Hayatın Benim Filmini Direk izle Tr Dublaj

Filmin Konsu:
Angelina Jolie‘nin baş rol oynadığı bu filimde gerilim ve aksiyon dolu bir film sizleri bekliyor.Filmin sonuna kadar sürükliyebilecek polisiye bir film olan Hayatın Benim film izle bir seri katilin gizemi bulunamaması ve ard ardına gelen ilginç olayları ele alıyor. Angelina bu rolde muhteşem bir performans ile eşsiz bir dikkat yeteneğine sahip olduğunu izleyiciye mükkemmel empati kurdurtuyor filmi izleyin ve hayran kalın.






Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]

Yeni Hayat - Cast Away Filmini Direk izle Tr Dublaj


Puanı:8.6/10
imdb notu:7.4/10
Yapım:2000 ABD
Tür:Dram, Macera
Yönetmen:Robert Zemeckis
Süre:2 saat 23 dakika.

Filmin Konusu:
Fedex kargo şirketinde çalışan Chuck Noland (Tom Hanks) ile doktora öğrencisi Kelly evlenme planları yapmaktadır. Chuck’un içinde bulunduğu uçağın kötü bir fırtına sonucu ıssız bir adaya düşmesi ile işler değişir. Chuck uçaktan tek kurtulan kişi olarak bu adadan kendi çabaları ile kurtulmak zorundadır.

Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]

Yönetmen:Jay Chandrasekhar
Oyuncular: Jonathan Bennett,Christopher McDonald,Sherilyn Fenn
Senaryo: Jonathan Davis
Tür: Aksiyon
Süre: 1 saat 35 dk
Yapım Yılı: 2007
Ülke: ABD



Konusu & Özeti


Güneşin doğduğu her gün Boss Hogg, Dukes'ler de dahil olmak üzere Hazzard bölgesindeki herkesi dolandırmanın yollarını aramaktadır. Şimdiyse Boss Hogg'un yeni plânı, herkesin topraklarını ele geçirmektir ve bu da Boss Hogg ve iyi evlâtlar Bo ve Luke'nin ayrı varilde sıkışıp kalan kediler gibi birbirlerine gireceklerine işarettir. Uzun yıllar tvde oynamış dizinin sinema versiyonu olan ''çılgın kuzenler 2'' de bolca kahkaha bulabilirsiniz.



























Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]

Yapım: 2009 ~ ABD
IMDB : 5,5
Tür: Dram, Polisiye
Yönetmen: Blair Underwood
Senaryo: Chris Gutierrez
Yapımcı: Mike Dolan, Blondel Aidoo, Ben Barton
Müzik: Scott Glasgow

ALTERNATİF TEK LİNK 1

ALTERNATİF TEK LİNK 2

Bu yazıyı ilk oylayan siz olun! [?]

Aşk-ı Memnu 51. Bölüm

Gönderen İzlemedik 0 yorum



Aşk-ı Memnu 26 kasım izle,Aşk-ı Memnu 51. Bölüm ,Aşk-ı Memnu 51. Bölüm izle,Aşk-ı Memnu 51. Bölüm izlet,Aşk-ı Memnu 51. Bölüm seyret,Aşk-ı Memnu dizisi,Aşk-ı Memnu dizisi izle,Aşk-ı Memnu ,Aşk-ı Memnu izle,Aşk-ı Memnu full izle,Aşk-ı Memnu izle,free Aşk-ı Memnu 51. Bölüm izle,kesintisiz Aşk-ı Memnu 51. Bölüm izle,online Aşk-ı Memnu 26 kasım izle,online Aşk-ı Memnu 51. Bölüm izle


Etiketler: Aşk-ı Memnu 26 kasım izle, Aşk-ı Memnu 51. Bölüm , Aşk-ı Memnu 51. Bölüm izle, Aşk-ı Memnu 51. Bölüm izlet, Aşk-ı Memnu 51. Bölüm seyret, Aşk-ı Memnu dizisi, Aşk-ı Memnu dizisi izle, Aşk-ı Memnu , Aşk-ı Memnu izle, Aşk-ı Memnu full izle, Aşk-ı Memnu izle, free Aşk-ı Memnu 51. Bölüm izle, kesintisiz Aşk-ı Memnu 51. Bölüm izle, online Aşk-ı Memnu 26 kasım izle, online Aşk-ı Memnu 51. Bölüm izle
Aşkı Memnu 51. Bölüm izlemeniz için hazır.


Beşir, yasak aşkı açığa çıkaracak mı?

Kanal D’nin başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre’nin oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; bir yasak geceye daha tanık olan Beşir, bu kez Adnan Bey’e gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlatmaya ve ispatlamaya kararlı davranıyor.
Adnan Bey’in köşkte olmamasını fırsat bilen Behlül ve Bihter gizli sığınaklarına giderler. Bir yasak geceye daha tanık olan Beşir’in artık bu yalanı ispat edecek delilleri vardır. Beşir, bu kez Adnan Bey’e gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlatmaya ve ispatlamaya kararlıdır. Nihal, Behlül’e olan aşkını yavaş yavaş herkese sesli dile getirmeye başlar. Behlül’e olan hisleri konusunda, Nihal’in karşısında yer alan tek kişi de Matmazel’dir. Ancak Nihal gerekirse Behlül için Matmazel’le arasındaki ilişkiyi kesebileceğinin de sinyalini verir. Matmazel, Nihal’in verebileceği tüm tepkileri göze alarak onunla bir kez daha konuşur ve Behlül hakkındaki düşüncelerini dile getirir. Nihal içinse artık tek gerçek söz konusudur, o da; Behlül’e olan aşkıdır. Beşir, Adnan Bey’in karşısına elindeki delillerle çıkmaya cesaret edemeyince kaydettiği görüntüleri kurye ile şirkete ulaştırır. Adnan Bey’in yurt dışında olması ona planlarını daha rahat gerçekleştirmesi için zaman kazandıracaktır. Artık ok yaydan çıkmış ve hedefine ulaşmak üzeredir.
1.parça


2.parça


3.parça


4.parça


5.parça


6.parça


7 parça son

Kiş Masali 11. Bölüm izle

Gönderen İzlemedik 0 yorum

kış masalı 11. Bölüm , kış masalı 11.bölüm izle, kış masalı 10.bölüm seyret, kış masalı bölüm 11, kış masalı izle seyret, kış masalı 11. bölüm, yeni bölüm izle, kış masalı son bölüm izle, yeni bölüm sesli izle seyret, ücretsiz sevenload izle, kış masalı dizisi izle, kış masalı 26 kasım, kış masalı 26.11.09, kış masalı 26 kasım 2009, kış masalı izle, kış masalı 11. bölüm izle, kış masalı 26 kasım izle, frgman izle, kış masalı gelecek
İZLENEN VİDEO :

> 11. Bölüm


1. parça

2. parça
3. parça
4. parça