Kediler ve Köpekler Filmi izle

Gönderen İzlemedik 15 Aralık 2009 Salı 0 yorum

Yapım:2001 ABD, Avustralya
Tür:Aile, Animasyon, Komedi, Macera
Yönetmen: Lawrence Guterman
Süre:1 saat 30 dakilka.
Seslendirenler:Ali Poyrazoğlu, Hülya Avşar, Volkan Severcan.

Yıllardır süren köpek-kedi mücadelesinin olağanüstü derecede olan bu film her yaştan izleyiciye hitap eden bir animasyon filmi. Ali Poyrazoğlu, Volkan Severcan ve Hülya Avşar‘ın başarılı seslendirmeleri ile bir artı puan daha alıyor filmimiz. Bakalım siz hangi tarafı tutacaksınız kediler mi köpekler mi.









Karanlıktakiler 2009

Gönderen İzlemedik 0 yorum


IMDB Puanı:6.8/10
Yapım:2009 ~ Türkiye
Tür:Dram, Gerilim, Psikolojik
Yönetmen:Çağan Irmak
Senaryo:Çağan Irmak
Yapımcı:Çağan Irmak, Mustafa Oğuz
Görüntü Yönetmeni:Gökhan Tiryaki
Dağıtım:Cinefilm
Filmin Websitesi:www.karanliktakiler.com/main.html
Süre:1 saat 40 dk
Gösterim Tarihi: 02 Ekim 2009 (Türkiye)
Konusu:Egemen (Erdem Akakçe) 30’lu yaşlarını aşmış, bir reklam ajansında ofis boy olarak çalışan ve ilerleyen yaşına rağmen annesi Gülseren (Meral Çetinkaya) ile aynı evde yaşamak zorunda olan genç bir adamdır. Annesinin zihinsel kararmalarıyla geçen bir hayat Egemen için, evlerinin içine gizlenmiş, belki de sadece onlar için hazırlanmış ufak bir cehennem gibidir.
Gülseren içinse hayattaki tek varoluş nedenidir Egemen. Gerisi, kendisini hapsettiği evinde yaşadığı bitmeyen bir huzursuzluk ve tedirgin bir ruhtur. Yanında olmasını istediği tek kişi Egemen’dir. Oğlunun kendisinden ayrılmasına dair en ufak bir düşünce bile bir çılgınlık nöbetine girmesi için yeterlidir.
Egemen’in tüm hayatını geçirdiği bu cehennemden uzaklaşarak, rahat nefes alabildiği, normal bir hayata yaklaştığı tek yerse çalıştığı reklam şirketidir. İşi sayesinde dış hayatla bir bağ kurmak az da olsa annesinin karanlık dünyasından uzaklaştırır Egemen’i. Öte yandan patronu Umay’a (Derya Alabora) duyduğu ilgi genç adam için büyük bir açmazdır. Annesinin varlığı bu ilgi önünde koca bir engeldir. Çaresizliği artan Egemen iki kadın arasında sıkışıp kalır.

TEK LİNK


IMDB : 6,3
Tür : Korku / Bilim Kurgu / Gerilim / Gizem
Yönetmen : Richard Kelly
Senaryo : Richard Kelly , Richard Matheson
Görüntü Yönetmeni : Steven B. Poster
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular Cameron Diaz (Norma Lewis) , James Marsden (Arthur Lewis) , Frank Langella (Arlington Steward) , Gillian Jacobs (Dana Steward)
KOnusu:Norma ve Arthur Lewis küçük bir çocukları olan ve banliyöde yaşayan bir çifttir. Günün birinde kapılarının önüne bırakılan tahta bir kutuyla tüm hayatları değişmeye başlar.
Kutunun yanında bir de not vardır. Not üzerinde, eğer kutunun üstündeki düğmeye basarlarsa bir milyon doların sahibi olacakları yazılıdır. Ancak bu durum dünyanın bir köşesinde hiç tanımadıkları bir insanın ölmesine sebep olacaktır. Norma ve Arthur kendilerini ahlaki bir ikilemin içerisinde bulucaklardır. Zor bir karar onları bekler.
Donnie Darco ile gönlümüzde taht kuran, Kıyamet Öyküleri ile kafalarımızı karıştıran yönetmen Richard Kelly’nin son filmi The Box bakalım seyircide bu sefer nasıl bir tepki yaratacak.

ALTERNATİF TEK LİNK


imdb Puanı:6.3/10
Yapım:2001 ABD
Tür:Aksiyon, Suç
Yönetmen:Dominic Sena
Süre:1 saat 40 dakika.
Başrollerdeki Oyuncularımız:Hugh Jackman, John Travolta, Halle Berry, Don Cheadle, Vinnie Jones

Bir bilgisayar casusluk filmi Kod Adı Kılıçbalığı bu tür filmlerin en iyilerinden. John Travolta‘nın kötü adamı rolünde pek sız görmesekte iyi bir performans çiziyor. Halle Berry ise güzelliği ile dikkat çekmeye devam ediyor. “kılıçbalığı” operasyonundan kalan milyonlarca doları bir bankada tutuluyordur. Bu paralara ulaşmanın tek yolu bankanın bilgisayarlarına girmektir. Kötü adamlar profesyonel bir bilgisayar casusu olan Stanley(Hugh Jackman)’nin çocuğunu öldürmek tehditiyle Stanley’den bankanın bilgisayarına girmesini isteyeceklerdir.





Yapım:2007 İspanya, Meksika
Tür:Dram, Gerilim, Korku
Yönetmen:Juan Antonio Bayona
Süre:1 saat 50 dakika.
Başrollerde: Belén Rueda ,Fernando Cayo ,Roger Príncep ,Mabel Rivera.



Bu filmde annelik adına ortaya konan o müthiş iç güdü anlatılıyor. Eskide yaşadağı yetimhanede bir süre zaman geçtikten sonra eşi ile burayı alırlar ve bir de çocuk evlatlık edinirler. film Nitekim evlatlık alınan çocuğunun ruhsal arkadaşları olmasını göz ardı ederler. Bir parti sırasında çocuk kaybolur ve kadın çocuğu bulmak için yaşamı boyunca elinden gelen herşeyi yapacaktır.













Yapım Yılı: 2008
Firma: Iyara Films
Süre: 1 saat 50 dk.
Dil: Tayvanca
IMDB Puanı: 7.2 (236 Oy)
Ülke: Thailand
Tür: Aksiyon
Görüntü: Renkli
Ses Düzeni: Dolby Digital
Senaryo: Panna Rittikrai
Yapımcılar: Panna Rittikrai , ,
Oyuncular:Tony Jaa Pongpat Wachirabunjong Nirut Sirichanya Patthama Panthong Janista Choochuaisuwan

Ong Bak 2 (Türkçe Dublaj) filmini izle, sinema bedava netten canlı donmadan kaliteli full türkçe dublaj tr hemen internetten indirmeden,Ong Bak 2 (Türkçe Dublaj) film izle, film seyret

Filmin Konusu Kral Naresuan hükümdarlığında, Tien küçük yaşta ailesi katledilmiş bir çocuktur. Krallık sınırları içerisinde asillerin kullandığı bir tür olan Khon adı verilen bir dansı öğrenen Tien, ilerde bunu kullanacaktır, film Hırsızlar tarafından büyütülen ve kötülüğü öğrenen Tien, kısa zamanda aynı hırsızlar sayesinde savaşmayı da öğrenerek krallık şövalyelerinden olur.
Şimdi sıra ailesini katledenlere gelmiştir, kendisini yetiştirenlerin yardımıyla katillerin peşine takılır. Tony Jaa’nın sürükleyici aksiyon sahneleriyle Ong Bak 2 nefesleri kesecek, iyi seyirler dileriz..



Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aile, Komedi
Yönetmen:William Dear
Senaryo:Thomas Ian Griffith
Yapımcı:Frank Pace
Görüntü Yönetmeni:Ron Stannett
Süre:1 saat 23 dk
Gösterim Tarihi: 19 Haziran 2009 (ABD)
Konusu:Sadece çok özel babalar aynı zamanda anne de olabilir!
Komik adam George Lopez, Eddie Serrano olarak 13 yaşındaki kızına hem babalık hem annelik yapmaya çalışıyor. Kızı Naomi ile iletişim kurmakta zorlanan Eddie, gençlerin Hulka’daki bahar kampında onlara eşlik etmeye gönüllü olur. Fakat kızların dünyasındaki tek erkek olacağından haberi yoktur.

video:

samanyolu izle, samanyolu 3. bölüm , samanyolu ikinci bölüm izle, samanyolu son bölüm , samanyolu yeni bölüm , samanyolu 15 aralık izle, samanyolu 15.12.2009 izle, samanyolu gelecek hafta neler olacak, samanyolu dizisi gelecek hafta seyreti izle, samanyolu canlı full izle, samanyolu atv sesli 15.11.09

Samanyolu, Samanyolu 3. Bölüm HD fragmani izle, Samanyolu 3. Bölüm seyret, Samanyolu 3. Bölüm 15.12.09 15 Aralık izle

1.parça


2.parça


3.parça

ömre bedel 16. bölüm seyret, 15 aralık2009, 15.12.2009, ömre bedel izle, ömre bedel 16 bölüm , ömre bedel 16. bölüm canlı seyret, ömre bedel 16. bölüm fragman fox seyret, fox izle, ömre bedel gelecek hafta izle, ömre bedel 15 aralık16. bölüm online full izle, 20.00 fox ücretsiz izle, fox naklen seyret








1.parça

2.parça

3.parça

4.parça

5.parça

geniş aile dizisinin 23.bölümü, geniş aile 23.bölüm izle, geniş aile 23.bölüm seyret, geniş aile izle, yeni dizi seyret, gelecek hafta 15 kasım , geniş aile , geniş aile yeni dizi, geniş aile online izle, geniş aile dizisi izle, geniş aile kanal d izle, geniş aile seyret kanald, geniş aile 23.bölüm full izle, geniş aile 23.bölümü, geniş aile ragmanı 15.12.2009, geniş aile 15 aralık kanal dh


Geniş Aile, Geniş Aile 23. Bölüm HD 15 Aralık Salı izle, Geniş Aile 23. Bölüm HD 15 Aralık Salı seyret



1.parça

2.parça

3.parça

4.parça

5.parça

6.parça

kücük kadinlar dizisini izle, küçük kadınlar seyret, küçük kadınlar 15.12.2009, küçük kadınlar 015 aralık 68 . bölüm online izle, küçük kadınlar dizisionline full seyret, küçük kadınlar canlı seyret, küçük kadınlar son bölüm seyret, küçük kadınlar kanal d salı yeni bölüm online seyret, küçük kadınlar 15 aralık kanal d izle, küçük kadınlar kanal d ücretsiz izle, küçük kadınlar 68 . bölüm bedava seyret, küçük kadınlar oyuncuları, küçük kadınlar resimleri, küçük kadınlar 68 . bölüm izle, küçük kadınlar 15 aralık 68 . bölüm canlı

Küçük Kadınlar, Küçük Kadınlar 68. Bölüm HD 15 Aralık izle, Küçük Kadınlar 68. Bölüm HD 15 Aralık seyret



1.parça

2.parça

3.parça
4.parça
5.parça
6.parça

canım ailem 41.bölümü , canım ailem 41.bölüm izle, canım ailem yeni sezon 41.bölüm seyret, canım ailem 41. bölüm atv, canım ailem 41.bölümü izle, canım ailem bölüm 41, canım ailem 15 aralık , gelecek hafta izle,canım ailem dizisi izle 15 aralık, canım ailem yeni bölüm izle, 15.12.2009, atv izle, atv ücretsiz seyretanım Ailem, Canım Ailem 41. Bölüm HD izle, Canım Ailem 41. Bölüm HD seyret

1.parça


2.parça

3.parça

4.parça

5.parça

6.parça


bu kalp seni unutur mu 9.bölüm seyret, bu kalp seni unutur mu 15 aralık seyret, bu kalp seni unutur mu 9.bölüm izle, 15 aralık izle, bu kalp seni unutur mu dizisi izle 15 aralık atv, bu kalp seni unutur mu 15.12.09, bu kalp seni unutur mu 15 aralık , bu kalp seni unutur mu atv ücretsiz özet izle, bu kalp seni unutur mu 9.bölüm 15 aralık atv izle




1.parça


2.parça

3.parça

4.parça

5.parça